Bodywarmers

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Bodywarmer bedrukken en bodywarmer borduren – goedkoop en snel!


Wilt u een bodywarmer bedrukken of bodywarmer borduren?
U bent bij World Present dan aan het juiste adres! De bodywarmer bedrukken en bodywarmer borduren wij in onze eigen drukkerij met de grootst mogelijke zorg. Resultaat: topkwaliteit en ook nog goedkoop en snel!

Voor wie bodywarmer bedrukken en bodywarmer borduren? Deze worden voornamelijk door bedrijven besteld als werkkleding, veelal in de transport en bouw.

Een bodywarmer bedrukken wordt meestal in tansfer zeefdruk gedaan of natuurlijk de bodywarmer borduren. Bij borduren is het t/m 12 kleuren incusief wat het een interessante optie maakt voor logo's met veel kleuren. De prijs voor grote logo's is echter vrij hoog vanwege het grote aantal steken.

Moeten we supersnel bodywarmer bedrukken of bodywarmer borduren?
Bij aantallen tot 1.000 stuks kunnen we in 3-4 werkdagen gereed hebben (bij transfer zeefdruk). Wilt u een bodywarmer bedrukken op meerdere posities dan zal de productietijd langer worden.

Wij staan klaar om van het beste advies te voorzien over bodywarmer bedrukken en bodywarmer borduren. Bel tijdens kantooruren  088-7737300 of stuur een e-mail naar sales@worldpresent.nl.

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom waar wij zeer veel verschillende modellen in uiteen lopende kwaliteiten hebben hangen.

Graag tot snel!