Hoodie

8 artikel(en)

8 artikel(en)


Hoodie bedrukken en hoodie borduren– goedkoop en snel!

Wilt u een hoodie bedrukken of hoodie borduren?
U bent bij World Present dan aan het juiste adres! De hoodie bedrukken en hoodie borduren wij in onze eigen drukkerij met de grootst mogelijke zorg. Resultaat: topkwaliteit en ook nog goedkoop en snel!

Voor wie hoodie bedrukken? Deze worden voornamelijk door sportverenigingen en studentenverenigingen besteld. Ook bedrijven voor wie wij een hoodie bedrukken gebruiken deze vaak op een sportdag of op een ander uite waar casual kleding gedragen kan worden.

Een hoodie bedrukken wordt meestal in rechtstreekste zeefdruk gedaan. Een hoodie bedrukken met een gedetailleerd logo of veel kleuren wordt meestal in transfer zeefdruk gedaan. Bij meerdere kleuren logo of een luxere uitstraling wordt er meestal gekozen voor hoodie borduren.
De bedrukking is vaak goed te combineren met t-shirts en polo's, deze kunnen gelijk worden meegedrukt. Dit zorgt natuurlijk voor schaalvoordeel en is dus goedkoper!
Wij bedrukken het logo op de achterzijde vanwege de muts uiteraard een stuk lager. Bij een hoodie bedrukken moet het logo natuurlijk ook met muts af goed zichtbaar zijn!
Het makkelijk combineren`met andere soorten textiel geldt overigens ook voor borduren.

Moeten we supersnel hoodie bedrukken of hoodie borduren?
Bij aantallen tot 5.000 stuks kunnen we in 3-4 werkdagen gereed hebben (bij rechtstreekse zeefdruk). Wilt u een hoodie bedrukken op meerdere posities dan zal de productietijd langer worden.

Wij staan klaar om van het beste advies te voorzien over hoodie bedrukken en hoodie borduren. Bel tijdens kantooruren  088-7737300 of stuur een e-mail naar sales@worldpresent.nl .

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom waar wij zeer veel verschillende modellen in uiteen lopende kwaliteiten hebben hangen.

Graag tot snel!