Sweatshirts

20 artikel(en)

20 artikel(en)

Sweater bedrukken en sweater borduren – goedkoop en snel!


Wilt u een sweater bedrukken of een sweater borduren?
U bent bij ons dan aan het juiste adres!. De sweater bedrukken of sweater borduren wij bij World Present in onze eigen drukkerij met de grootst mogelijke zorg. Resultaat: topkwaliteit en ook nog goedkoop en snel!

Voor wie sweater bedrukken of sweater borduren? Voornamelijk bedrijven die het als bedrijfskleding gebruiken. Voor sweaters met ronde hals veel bouwbedrijven en schilders. De sweater met kraag of rits is iets gekleder en wordt in magazijnen en de logistieke sector veel gebruikt.

Een sweater bedrukken wordt meestal in rechtstreekste zeefdruk gedaan. Een sweater bedrukken met een gedetailleerd logo of veel kleuren wordt meestal in transfer zeefdruk gedaan. De bedrukking is vaak goed te combineren met t-shirts en polo's, deze kunnen gelijk worden meegedrukt. Dit zorgt natuurlijk voor schaalvoordeel en is dus goedkoper!
Sweater borduren is ook mogelijk. Bij veel kleuren logo vaak een goede optie omdat de prijs t/m 12 kleuren inclusief is. Bij groot formaaat logo's is sweater borduren vaak een minder goede oplossing vanwege het grote aantal steken dus de hoge prijs.

Moeten we supersnel sweater bedrukken of sweater borduren?
Bij aantallen tot 5.000 stuks kunnen we in 3-4 werkdagen gereed hebben (bij rechtstreekse zeefdruk). Wilt u een sweater bedrukken op meerdere posities dan zal de productietijd langer worden.

Wij staan klaar om van het beste advies te voorzien over sweater bedrukken of sweater borduren. Bel tijdens kantooruren  088-7737300 of stuur een e-mail naar sales@worldpresent.nl .

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom waar wij zeer veel verschillende modellen in uiteen lopende kwaliteiten hebben hangen.

Graag tot snel!