Vesten & jassen

Artikelen 1 tot 24 van 50 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 50 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Jas bedrukken en jas borduren – goedkoop en snel!


Wilt u een jas bedrukken of jas borduren?
U bent bij World Present dan aan het juiste adres! De jas bedrukken en jas borduren wij in onze eigen drukkerij met de grootst mogelijke zorg. Resultaat: topkwaliteit en ook nog goedkoop en snel!

Voor wie jas bedrukken en jas borduren? Deze worden voornamelijk door bedrijven besteld als werkkleding, met name voor de buitendienst. Maar ook als aankleding voor een bedrijfsuitje misstaat het natuurlijk niet!

Een jas bedrukken wordt meestal in tansfer zeefdruk gedaan of natuurlijk de jas borduren. Bij borduren is het t/m 12 kleuren inclusief wat het een interessante optie maakt voor logo's met veel kleuren. De prijs voor grote logo's is echter vrij hoog vanwege het grote aantal steken.

Moeten we supersnel jas bedrukken of jas borduren?
Bij aantallen tot 1.000 stuks kunnen we in 3-4 werkdagen gereed hebben (bij transfer zeefdruk). Wilt u een jas bedrukken op meerdere posities dan zal de productietijd langer worden.

Wij staan klaar om van het beste advies te voorzien over jas bedrukken en jas borduren. Bel tijdens kantooruren  088-7737300 of stuur een e-mail naar sales@worldpresent.nl.

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom waar wij zeer veel verschillende modellen in uiteen lopende kwaliteiten hebben hangen.

Graag tot snel!