T-shirts via Shirtsbedrukken.com

 

World Present biedt via de website Shirts Bedrukken.com een ruim assortiment aan in shirts. Een belangrijk onderdeel hiervan vormen uiteraard de bij iedereen bekende t-shirts. Onder Tshirts verstaan wij bovenkleding die niet valt onder de categorieën, trui/sweater, jas of overhemd. Het is het model met de korte mouwen. Wij bieden t-shirts die geschikt zijn voor dames, heren en kinderen. Daarnaast is er volop keuze in tshirt uitvoeringen. Zo zijn er verschillende modellen, natuurlijk allemaal met de korte mouwen (lange mouwen vallen onder de noemer longsleeve shirt). Zowel een ronde hals als Vhals behoren tot de mogelijkheden. Een extra grote hals-opening is ook mogelijk op aanvraag.

Verder kunt u kiezen uit diverse kleuren zoals blauw, bruin, geel, groen, oranje, paars, rood, roze, wit, zwart en grijs. Maar ook qua maatvoering hebben wij genoeg te bieden, van maat S tot en met 7XL. Dan blijft enkel nog voor u over om de juiste keuze te maken van welk merk u het shirt wenst te hebben. Zie onze tshirtcatalogus voor de diverse merken tshirts. Speciale toepassingen zijn ook met ons te bespreken van bedrijfskleding t/m sportkleding.

Omdat wij zelf beschikken over een eigen drukkerij zijn wij in staat om de gewenste kwaliteit te waarborgen. Een bedrukking of borduring op artikelen uit ons standaard assortiment is mogelijk met flexibele & uitstekende service alsmede snelle levertijden.

Ook een tshirt volledig tailor made / custom made in grote hoeveelheden is mogelijk.

Neemt u svp snel contact met ons op voor het vrijblijvend doorspreken van alle T-shirt mogelijkheden!