Overhemden

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Overhemd bedrukken en overhemd borduren – goedkoop en snel!


Wilt u een overhemd bedrukken of overhemd borduren?
U bent bij World Present dan aan het juiste adres!. De overhemd bedrukken en overhemd borduren wij bij in onze eigen drukkerij met de grootst mogelijke zorg. Resultaat: topkwaliteit en ook nog goedkoop en snel!

Voor wie overhemd bedrukken en overhemd borduren? Deze worden voornamelijk door bedrijven besteld als reprentatieve kleding voor een beurs of de buitendienst. Uiteraard ook heel veel bedrijven die in de horeca werkzaam zijn.

Een overhemd bedrukken wordt meestal in rechtstreekste zeefdruk gedaan. Een overhemd bedrukken met een gedetailleerd logo of veel kleuren wordt meestal in transfer zeefdruk gedaan. Er kan natuurlijk ook gekozen worden voor overhemd borduren. Dit geeft een luxere uitstraling en is altijd t/m 12 kleuren inclusief en kan zo bij meerdere kleuren goedkoper zijn dan overhemd bedrukken.

Moeten we supersnel overhemd bedrukken of overhemd borduren?
Bij aantallen tot 2.500 stuks kunnen we in 3-4 werkdagen gereed hebben (bij rechtstreekse zeefdruk). Wilt u een overhemd bedrukken op meerdere posities dan zal de productietijd langer worden.

Wij staan klaar om van het beste advies te voorzien over overhemd bedrukken en overhemd borduren. Bel tijdens kantooruren  088-7737300 of stuur een e-mail naar sales@worldpresent.nl.

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom waar wij zeer veel verschillende modellen in uiteen lopende kwaliteiten hebben hangen.

Graag tot snel!