Sweatshirts via Shirts Bedrukken.com

 World Present biedt via Shirts Bedrukken.com een ruime keuze van sweatshirts ook wel alom bekend als de sweater. Sweaters hebben wij in modellen bestemd voor dames, heren en kinderen. Deze shirts hebben lange mouwen en lijken op truien of vesten. Het materiaal is iets dikker dan een longsleeve shirt wat in principe enkel een tshirt met lange mouwen is.

De sweat shirts die wij standaard bieden zijn gemaakt van diverse materiaalsamenstellingen. Via onze webcatalogus kunt u ons uitgebreide aanbod eenvoudig online bekijken.

Op het gebied van maten en merken sweat-shirts is er volop keuze in onze shop uit ons standaardassortiment. Deze kunnen wij tegen aantrekkelijke prijzen, flexibel & met korte levertijden leveren zowel met uw logo bedrukt en/of borduring. Dit door onze eigen inhouse textieldrukkerij.

Het is ook mogelijk om sweaters volledig op maat te laten maken. Wij noemen dit custom made sweaters oftewel Tailor made sweatshirts. In dit geval laten wij de artikelen produceren. Levertijden zijn aanzienlijk langer in deze situatie.

Neemt u svp direct contact met ons op om uw vraagstuk omtrent promotioneel textiel vandaag nog beantwoordt te krijgen!