Shirts Bedrukken.com, het adres voor uw promotioneel textiel en bedrijfskleding!

 

Shirtsbedrukken.com is een initiatief van World Present B.V. Naast promotioneel textiel leverancier met met eigen inhouse drukkerij & borduurstudio, tevens groothandel in relatiegeschenken & bedrijfskleding. Het bedrijf is opgericht in 1960 en beschikt over een grote showroom in Weert. Door onze eigen textieldrukkerij is World Present in staat om snel te leveren en flexibel met wensen van de opdrachtgevers om te gaan gecombineerd met rechtstreeks toezicht op de kwaliteit.

Shirts Bedrukken.com is specifiek opgezet om te voorzien in de steeds groter wordende vraag naar meer specifieke informatie over ons aanbod in shirts.

De site Shirts Bedrukken.com heeft voornamelijk twee doelen. Enerzijds om bezoekers te attenderen op de mogelijkheid van het bedrukken & borduren (ook in kleine aantallen) van shirts welke wij standaard op voorraad hebben liggen. Hiernaast willen we met deze website demonstreren dat we ook in staat zijn om volledig op maat gemaakte custom made oftewel tailor made shirts te maken. 

Overigens in het niet noodzakelijk om de shirts te bedrukken. Ze kunnen namelijk ook blanco worden afgenomen zonder borduring of bedrukt.

Bent u niet op zoek naar een shirt? Via onze corporate website : World Present.nl bieden wij ook nog de volgende producten en diensten aan:
Bedrijfskleding
Relatiegeschenken
Premiums
Gadgets
Cadeau beauty producten

Tevens bedrukken / borduren wij ook bovenstaande producten voor u, indien mogelijk.

Contact

Wenst u contact met ons op te nemen dan kan dat via de contactpagina, of neem contact op via telefoonnummer:


Shirts Bedrukken is kortom dé website voor mooie Polo's met logo, bedrijfskleding bedrukken, Sweaters met eigen opdruk, Overhemden custom made / Tailor made!

Bekijk ons assortiment sweaters, overhemden, tshirts & poloshirts.
                              
Als extra toevoeging willen we nog graag aangeven dat de wat kleinere shirt orders veelal door klanten worden afgenomen uit plaatsen en regio's uit de lokale omgeving Weert.


Grote hoeveelheden

Grote hoeveelheden alsmede custom made & tailor made opdrachten worden echter afgenomen door een heel groot & breed scala aan klanten uit diverse branches. Enkele plaatsen & Provincies, Limburg, Gelderland, Brabant, Noord- Brabant & Utrecht.

Zoals u kunt opmaken uit bovenstaande lijst kunt u uiteraard bij ons terecht voor een divers aanbod in shirts maar ook als u op zoek bent naar andere relatiegeschenken of premium gifts. World Present bedrukt & borduurt daar waar mogelijk alles!