Poloshirts

1 artikel(en)

1 artikel(en)


Polo bedrukken en polo borduren – goedkoop en snel!


Wilt u een polo bedrukken of polo borduren?
World Present is dan een hele goede keus. De polo bedrukken en polo borduren wij in onze eigen drukkerij met de grootst mogelijke zorg. Resultaat: topkwaliteit en ook nog goedkoop en snel!

Wie vraagt ons om een polo bedrukken en polo borduren? Voornamelijk bedrijven die het als bedrijfskleding of voor een sportdag gebruiken. Polo bedrukken en polo borduren doen wij ook veel voor sportverenigingen. Vaak wordt er dan gekozen voor polo bedrukken in sublimatie. Ideale manier een polo bedrukken op een witte polo omdat deze techniek standaard full colour is. Bij een logo in meerdere kleuren kan een polo borduren ook een gede optie zijn omdat polo borduren t/m 12 kleuren inclusief is. Polo borduren op de rug is dan echter wel weer vrij kostbaar vanwege het grote formaat en dus het aantal steken van de borduring.

Een polo bedrukken kan op veel verschillende manieren waarbij bij grote aantallen meestal wordt gekozen voor zeefdruk. Bij kleine aantallen polo bedrukken is een techniek als flexfolie ook een hele goede optie en de eerder genoemde sublimatie.

Moeten we supersnel polo bedrukken of polo borduren?
Bij aantallen tot 5.000 stuks kunnen we in 3-4 werkdagen gereed hebben (zeefdruk). Wilt u een polo bedrukken op meerdere posities dan zal de productietijd langer worden.

Wij staan klaar om van het beste advies te voorzien over polo bedrukken en polo borduren. Bel tijdens kantooruren  088-7737300 of stuur een e-mail naar sales@worldpresent.nl .

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom waar wij zeer veel verschillende modellen in uiteen lopende kwaliteiten hebben hangen.

Graag tot snel!